Specialized Test The Best

U bent hier

Specialized Test The Best – Try before you buy!

Het kiezen van een nieuwe fiets kan best moeilijk zijn. Daarom reist Specialized met de allernieuwste fietsen door het land om jou de kans te bieden onze verschillende modellen uitgebreid te testen. Schrijf je in, kom langs en Test The Best!

Tijdens de Test The Best evenementen krijg je de kans om verschillende recente modellen uitgebreid aan de tand te voelen. Deskundige medewerkers staan voor je klaar om je testfiets perfect voor je af te stellen en eventuele vragen kundig te beantwoorden. Vervolgens ga je op pad en kun je aan de hand van een uitdagend testparcours de fiets perfect leren kennen.  Twijfel je tussen verschillende modellen, of ben je bijvoorbeeld gewoon nieuwsgierig hoe die nieuwe Roubaix eigenlijk rijdt? Maak dan bij terugkomst ook een testrit op een andere fiets!

Gratis deelname

Deelname is geheel kosteloos. Om alles in goede banen te leiden, dien je je te registreren op de website van Specialized.
Na registratie ontvang je ongeveer een week voor aanvang een e-mail met daarin alle praktische informatie rondom het evenement.
De kalender en inschrijvingsformulier vind je hier!

Als u hierover vragen heeft kan u uiteraard contact met ons opnemen.

Testfietsen @ Het Verzet

Heb je eerder de voorkeur om een fiets dichter bij huis te testen?
Wij hebben diverse mountainbikes en racefietsen die kunnen getest worden.