**Fietsenzaak Het Verzet

U bent hier

Het Verzet gaat voor 10 op 10!

1. Over ons

Het Verzet is sinds 1998 actief in de fietswereld. Als middelgrote zaak hechten wij heel veel belang aan het vinden van een evenwicht tussen:
- de persoonlijke aanpak en het maatwerk 
- de service en het professionalisme
Elke klant is voor ons een uniek verhaal, of het nu gaat over een fiets van 400 euro of van 4000 euro. Wij luisteren aandachtig naar uw exacte behoefte, nemen ruimschoots de tijd voor uitleg en via correct advies, afstelling van de fiets, meten van de fietspositie… proberen wij uw fietsplezier te maximaliseren.
 

2. Verkooppunt te Deinze

Begin 2012 onderging onze winkel te Deinze een volledige make-over met als doelstelling op een overzichtelijke manier een maximum aan fietsmodellen tentoon te stellen. Ons gamma bestaat uit klassieke fietsen van Batavus en Oxford, elektrische fietsen van Batavus en sportieve fietsen van Specialized. Wij bieden ook een ruim assortiment fietsaccessoires aan.
 

3. Sportfietsen = Specialized = Specialized Elite Store

Qua sportieve fietsen trekt Het Verzet resoluut de kaart van Specialized, het bekendste en beste sportfietsenmerk ter wereld en hofleverancier van o.a. Tom Boonen (via Omega Pharma – Quick Step). Dankzij het zeer uitgebreide gamma van instapmodellen tot professionele fietsen, met variëteiten voor elk type parcours, met racefietsen, mountainbikes… heeft dit merk voor elk wat wils.
 

4. Klassieke = Batavus en Oxford

Naast Specialized voor sportieve fietsen bieden wij fietsen aan van Batavus en Oxford. Het Nederlandse Batavus is sinds jaar en dag bekend als de Mercedes onder de fietsen en staat synoniem voor topkwaliteit. Het Belgische Oxford biedt een ruim gamma aan klassieke fietsen in alle prijsklassen. In overleg met u zoeken wij binnen dit grote assortiment van deze merken de perfecte fiets voor u.

5. Elektrische fietsen

Elektrische fietsen zijn geen rage, maar maar worden meer en meer door alle leeftijden ontdekt.  Nogal logisch als je met minder inspanning en meer comfort hetzelfde rijplezier krijgt. Voor elektrische fietsen gaan wij volop voor merkfietsen van Batavus, Oxford en Specialized, omwille van het grote gamma, de superieure kwaliteit (geen Chinese lagekostmodellen), betrouwbare aftersales service…
 

6. Meer dan fietsen…

Wij bieden niet alleen fietsen aan, maar ook een ruim assortiment accessoires, die fietsen aangenamer, praktischer of veiliger kunnen maken: helmen, schoenen, kledij, handschoenen, kinderzitjes, fietstassen, brillen… 
 

7. Zit u goed?

Fietsplezier wordt voor een groot stuk bepaald door de fiets waarop u rijdt … én door uw houding op de fiets.  Bij de aankoop van een fiets gaat veel aandacht naar de grootte van het kader (hebben we die niet op stock, dan wordt een nieuwe fiets binnen de paar dagen bij ons geleved).  
Bij het ophalen van de fiets besteden wij ruimschoots de tijd aan uw fietspositie om deze eveneens te optimaliseren.

8. Toch nog twijfels?

Indien u twijfelt of de fiets van uw dromen ook in realiteit uw droomfiets is… kunt u ‘m altijd bij ons proeftesten voor een klein bedrag. Fietsen die kunnen getest worden:
- Racefietsen: verschillende types in carbon of aluminium frame, in alle kadermaten.
- Mountainbikes: met of zonder schijfremmen, topmodellen Epic 26 of 29er, Hardtail 29er…
- Elektrische fietsen: diverse modellen, technologieën en kadermaten.

9. Nazorg

Bij ons vindt u geen supermarktfietsen “made in China” voor 99 euro, omdat we resoluut gaan voor kwalitatieve merkenfietsen die levenslang fietsplezier garanderen. Wij bieden professioneel advies bij aankoop en ook nazorg is één van onze stokpaardjes. 
Hebt u een herstelling of onderhoud nodig? 
Wij hebben onze eigen herstelplaats en garanderen een vlotte service aan een faire prijs.