e-Mountainbike Specialized Levo

U bent hier

Inmiddels is e-mountainbiken in de Alpen en Pyreneeën aardig ingeburgerd.  Maar ook in onze (Vlaamse) Ardennen wordt met een e-MTB mogelijk wat eerst nog onmogelijk was.
De Specialized familie werd uitgebreid met elektrische mountainbikes voor dames en heren.  De Levo!
 
 

Veel fun, weinig afzien!

Een mooi uiterlijk in combinatie met een sublieme techniek en zeer goede rijeigenschappen maakt de Levo tot een prachtig totaal concept.  Specialized bewijst weer eens dat ze overal verder over nadenkt.

Het is een streling voor het oog en een feest om mee te rijden.  Voor elk traject geschikt: klimmen in de (Vlaamse) Ardennen, door een riviertje steil omhoog over rotsen, door los leisteen, over losse keien en boomwortels, afdalen op snelheid maar ook met een lage snelheid en lastig kort bochtenwerk. De Specialized Levo geeft geen krimp. Steile hellingen worden moeiteloos bedwongen. De Levo baant zich gestaag een weg omhoog.  Het is verrassend hoe natuurlijk deze fiets zich gedraagt.  De elektrische trapondersteuning gaat niet met je aan de haal en de fiets rijdt zeer beheersbaar.

En ondanks de toename van het gewicht is de fiets goed wendbaar en kun je er aardig technisch mee rijden.

 

De mountainbike

De Levo elektrische mountainbikes combineren alles wat een Specialized mountainbike heeft:  ultrakorte achterbruggen en lage bottom brackets. 

De Specialized Levo is er in diverse uitvoeringen: hardtail (HT) en volledig geveerd (FSR).
Met gewone 29er- banden of met de bredere 3.0 6Fattie wielen/banden.

Less is more

Op het stuur vind je geen display. Hoeft ook niet. Want Specialized levert een fantastische app voor je smartphone: de “Mission Control”. Dit leuke extraatje laat je toe om het motormanagement te regelen, en je kan er allerlei gegevens op aflezen.

Kom langs voor meer info hierover. 
Op Youtube vind je alsvast meer info over de Specialized Mission Control App

Zien of testen?

Bij Het Verzet geloven we in de Specialized Levo.  Deze fietsen zijn in ons assortiment opgenomen en kan je zien in onze winkel.
Meer nog.  Je kan ze ook testen! 

Testen